آخرین اخبار
کد مطلب: 75886
مولفه ي شور و نشاط انتخاباتي براي خلق حماسه سياسي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 701

در يادداشت گذشته که با طرح مولفه هاي شور و نشاط انتخاباتي در فضاي ايجاد حماسه سياسي به طرح برخي موارد پرداختيم در اين قسمت تلاش کرديم به ابعاد ديگر و اثر گزار بر ايجاد نشاط انتخابات بپردازيم.

1- مسئوليت پذيري و براي احساس تکليف آمدن

اسلام مي خواهد مصادر امور به دست بهترين ها و شايسته ترين ها باشد و جامعه اسلامي از سوء مديريت ها و مسئولان نالايق و تصميمات غلط آنان متضرر نگردد. اسلام دين مسئوليت و تعهد است خصوصاً در زمينه هاي حکومتي و امور جامعه اسلامي. بدون شک در نظام اسلامي از صدر اسلام گرفته تا کنون پذيرش مسئوليت ها بر اساس تکليف گرايي اعتبار و ارزش دارد، همان گونه که حضرت علي(ع)25سال از حق الهي خود مبني بر حکومت بر مسلمانان کنار نشستند ولي پس از آنکه مسئوليت به سراغ ايشان آمد براي اصلاح امور مسلمين به ميدان حاکميت آمدند. پس اصل در اسلام آمدن مسئوليت بدنبال فرد است يعني فرد بايستي توانمندي خود را بالا ببرد تا مسئوليت به دنبال وي بيايدو وقتي ديد که از عهده آن بر مي آيد بپذيرد، نه به هر نحو ممکن به سمت مسوليت برود. همانطور که پيامبر گرامي اسلام (ص) فرمودند؛

"هر کس که در کارها و مسئوليت ها نسبت به ديگران سبقت بگيرد، در حالي که مي داند در ميان جامعه از او برتروشاسيسته تر وجود دارد، به خدا و رسول خدا و مسلمانان خيانت نموده است"[1]

حال اگر هدف رسيدن به مسوليت باشد و افرادي که خود را در معرض انتخاب مردم قرار مي دهند از هر وسيله اي براي به قدرت رسيدن استفاده کنند، براي مردم مشخص مي شود که هدف قدرت است نه خدمت به مردم! پس اگر مردم از نامزد اخلاص در عمل و نشانه هاي تکليف گرايي را ببينند با اميد واري و شور و نشاط بالا در انتخابات شرکت مي نمايند.

 

 

2-حرف زدن براي نظام و مصالح آن

وقتي مردم مصلحت نظام را هماهنگ با منافع و مصالح خود و نسل هاي آينده مي دانند از آن دفاع کرده و تا پاي جان مي ايستند چرا که اسلام خير و صلاح انسان ها را در تمام ابعاد پيگيري مي نمايد.

لذا نامزد هايي که خود را واجد شرايط "خدمت گزاري بي منت" به مردم مي دانند گفته هاي خود را در تمام جهات در راستاي مصالح انقلاب که همان خواسته مردم است مي زنند، نه براي رسيدن به قدرت يا هر هدف ديگري که وقتي مردم احساس مي کنند در اين راستا حرکت مي شود براي طي مسير پيشرفت براي شرکت در اين امر خطير سر از پا نشناخته وبادل وجان در سرنوشت خود وآينده فرزندانشان شرکت مي کنند.

3. شناخت واقعي و اهداف دشمنان از فقدان انتخابات پرشور

به تجربه ثابت شده است که در تمام انتخابات هاي که تا کنون برگزار شده بوق هاي تبليغاتي دشمنان از قبل از انتخابات مشغول سم پاشي و آلوده کردن فضاي جامعه به قصد بي رونق کردن و سست کردن اراده مردم است. ولي نکته اي که مشخص است اين است که آنها منافع خود را در شرکت حداقلي مردم دانسته چرا که اقتدار، استحکام، همبستگي ملي و تحکيم پايه هاي نظام را نشانه رفته اند و منافع ملي و مردم را نمي خواهند. همان گونه که درگذشته بويژه چند سال اخير با تحريم هاي گوناگون به جنگ همه جانبه (سياسي، فرهنگي، اقتصادي و..)برخواسته اند. بخصوص دراين انتخابات بدنبال نتيجه تحريم ها براراده مردم وآثارآن از منظر شرکت کم در انتخابات هستند. پس وقتي مردم با اهداف دشمن آشنا شده وبدانند که منافع مادي ومعنوي آنان درخطر است براي دفاع از منافع ملي، اقتدار واستحکام نظام خود، تو دهني به دشمنان و سربلندي و سر افرازي ايران اسلامي پر شور تر از گذشته وارد ميدان خواهند شد.

مصطفي سيفي

[1] - علامه اميني،الغدير،ج8،ص291.

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس